LaVita Lifestyleclub

 


Facebook

Twiitter

LaVita Lifestyleclub

LaVita Lifestyleclub Fitness & Spa te Veenendaal is er in het bijzonder voor de grote groep mensen die er van overtuigd zijn dat “lekker in je vel zitten” meer inhoud dan alleen het wekelijks uurtje op de loopband in de sportschool of een nieuw dieet.

Dit betekent concreet: een baan die voldoende ruimte en tijd biedt om te sporten, de juiste voeding, voldoende ontspanning, lichaamsverzorging, goede nachtrust, mentale weerstand, sociale contacten en hulp bij het oplossen van allerlei fysieke belemmeringen die ervoor zorgen dat je niet alles kan doen wat je wil doen.

Over LaVita Lifestyleclub

LaVita staat voor een actieve en gezonde lifestyle, en dat alles onder 1 dak!  We gaan samen met jou op een ongedwongen en laagdrempelige wijze aan de slag om te ontdekken wat het beste bij jou past. Persoonlijke benadering en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Zo nemen wij de tijd om je persoonlijk te adviseren en ondersteunen om je persoonlijke doelstellingen te behalen en om op een gezellige en verantwoorde manier te sporten, individueel of in groepsverband. Niks moet, alles kan en mag!  Wij vinden dat het best moet kunnen dat je na een uur inspanning even lekker tot rust komt in onze spa of gezellig bijkletsen in de lounge onder het genot van een heerlijk kopje koffie of verse jus d'orange, als de balans maar goed is!

LaVita Lifestyleclub Veenendaal is een plek om mensen te ontmoeten, lekker in- en ontspannen of heerlijk een momentje voor jezelf. Daarom is LaVita meer dan “gewoon een sportschool”. 

Contact

E-mail: info@lavitaveenendaal.nl
Telefoon: 0318 - 745 945

LaVita Lifestyleclub

Sportlaan 7
3905 AD Veenendaal

Openingstijden

 

maandag 7.00 - 22.00
dinsdag 7.00 - 22.00
woensdag 7.00 - 22.00
donderdag 7.00 - 22.00
vrijdag 7.00 - 22.00
zaterdag 8.30 - 15.00
zondag 9.30 - 15.00