Veenendaal video

Winkelstad Veenendaal

Winkelstad Veenendaal heeft voor zowel bewoners als bezoekers veel te bieden. In het centrum, maar ook daarbuiten, zijn er bijzonder mooie plekken te bezoeken.

Het aanbod van winkels is zo breed dat mensen vanuit de regio vaak naar Veenendaal komen om te winkelen. Winkelen in Veenendaal is aangenaam, omdat winkels dicht bij elkaar liggen en deels overdekt zijn bij de Passage/Corridor en de Scheepjeshof. De Hoofdstraat werd een aantal jaren geleden geheel vernieuwd, wat het winkelen nog prettiger heeft gemaakt.

In de Hoofdstraat staan ook twee interactieve displays, waardoor bezoekers op de hoogte blijven van de evenementen en de acties die in de binnenstad te vinden zijn. Elke week zijn er meer dan 160.000 passanten. Een prima plek om te communiceren met een breed publiek.

De binnenstad kent naast het ruime aanbod van winkels ook prachtige vernieuwingen zoals de Cultuurfabriek met haar prachtige bibliotheek, de Bernard van Kreelpoort, het nieuwe gemeentehuis en Raadhuisplein en de vernieuwde Hoofdstraat. Inmiddels is ook de Brouwersgracht voltooid, waardoor er weer water in de binnenstad te zien is.